När normbärarna ska definiera normkritik

Jag blev ombedd att sitta i en panel som Studieförbundet Vuxenskolan arrangerade om folkbildning och framtiden. Det blev lite stökigt mot slutet och jag tappade humöret men det var ju inte jag som envisades med att tala oinformerat och nedsättande och därför ser jag det inte som mitt ansvar att se till att behålla en god stämning. Det kunde faktiskt han ha tänkt på. Eller så hade man kunnat välja en panel som kändes trygg för alla. Jag kommer helt klart att kolla upp paneler innan jag tackar ja i framtiden.

Det är såklart inte mitt stoltaste ögonblick att jag tyckte att det var lämpligt att göra skjut-mig-tecknet i en debatt men jag är fortfarande så arg på att mansplainandet fick passera och att ingen ännu har hört av sig och bett om ursäkt, så jag bryr mig just nu inte ett dugg.

Det är en sjukt tråkig debatt som jag inte rekommenderar er att se men vill ni gotta er åt att jag blir arg är det en dryg halvtimme från slutet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s