Blogg 100 börjar idag!

Äntligen är det mars och solen visar sig mer och mer. Och som ett vårtecken drar Fredrik Wass igång Blogg 100 igen. Han har kört detta i sex år nu och jag har börjat flera gånger men bara gått i mål ett år. Nu tar jag chansen att få ur mig allt som ligger i pipelinen. Ni kommer att få ta del av allt som hänt under det senaste året men som jag inte hunnit blogga om. I några fall kommer jag att upprepa mig, bara för att påminna om viktiga och roliga saker. Så häng på! Du kan antingen följa bloggen genom en läsare, men personligen har jag slutat med sånt. Jag litar på att den som skriver nåt viktigt delar det i sociala medier också. Och det kan ni lita på att jag gör! Så följ mig på Twitter eller min nya sida på Facebook. Jag lägger också ut en hel del på Instagram men bloggande blir inte så bra eftersom det inte går att länka. Så under våren kommer jag att lägga mycket från Instagram som blogginlägg också. Oj, jag höll på att glömma: ni hittar mig såklart även på G+ och LinkedIn.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s