Littfest 2017

I år är jag inbjuden att tala på Littfest, den stora litteraturfestivalen i Umeå. Jag sitter i en panel som ska prata om samtida medier under rubriken Vad är kulturen värd?

Seminarium – Vad är kulturen värd? Panel om den digitala boken

Tid: Fredag den 17 mars, kl. 11.00-11.45
Plats: Folkets Hus, Umeå

Blir boken annorlunda som digital? Digitaliseringen har stöpt om många medier, hur är det med boken? Gunnar Ardelius (ordförande i Författarförbundet), Elza Dunkels (internetforskare på Umeå Universitet), Anders Rydell (författare och kulturchef på Hallpressen) samtalar med varandra. Moderator är Per Strömbäck.

Biljetterna till lördag är slut men som tur är pratar jag på ett mindre arrangemang på fredagen så du har fortfarande chans att köpa biljett! Biljetter till Littfest köper ni via Billetto.se eller över disk hos Bokcafé Pilgatan, Eljest Shop eller Bildmuseet i Umeå. För betalning med faktura, boka biljetterna via Billetto.se och välj faktura som betalmetod. Ungdomar behöver ingen biljett (med undantag för föreställningen med Kristina Lugn och Sarah Riedel torsdag kväll).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s