Om att ha riktigt jävla tråkigt

Så här hade jag laddat upp så att jag skulle slippa ha tråkigt medan jag väntade på min tur i radion.

Igår var det långfredag som enligt traditionen ska vara världens längsta och tråkigaste dag. Jag åkte iväg till radiohuset och kopplade upp mig mot Luleå för att prata tristess i P1 Morgon. Det blev alldeles för kort så jag får återkomma till frågan igen. Tills vidare kan ni väl lyssna på radioinslaget eller läsa mina tidigare blogginlägg i frågan: Om nyttan av att ha tråkigt 1, 2, 3 och 4.

Det finns så många kommentarer att göra men som jag inte hann med. Så många floskler som regnade i det där inslaget!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s