Kropp och själ

Mimmi Håkansson och Lidija Krakic kände sig ensamma och sökte efter vänskap, de träffades på nätet och blev nära vänner. Foto: Privat

Idag kl 10.03 måste ni bänka er framför transistorn och ha rattat in P1 för då pratar jag om vänskap, öppenhet och nätet i Kropp och själ. Ett av mina favoritprogram, för övrigt. Jag lyssnar ofta på deras intressanta och udda teman under mina promenader.

Medan ni lyssnar är jag hos mitt förlag och diskuterar nya titlar, sen filminspelning till ett extremt viktigt skolprojekt (info kommer senare) och sen är det bokprat i Uppsala. Och sen blir det Dublin. Men det får ni veta mer om när det är dags.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s