Diagnos: pedofil

Foto: Stina Näslund

Du har säkert precis som jag funderat över det här med pedofiler. Vilka är de? Varför blir de som de blir? Inte minst kopplat till internet känns det extremt viktigt att veta vad vi egentligen pratar om. En början till att förstå vad pedofili egentligen är och vad som går att göra åt det ger programmet Kropp och själ (som jag var med i nyligen) i P1 i avsnittet Diagnos: Pedofil. Jag lyssnade med stort intresse och förstår idag att problemet med pedofiler är betydligt mer komplext än debatten ser ut idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s