Målgång

Här sitter jag i solen med en espresso och skriver på ett av alla mina skrivprojekt. Under sommaren kommer jag att droppa några av ämnena här i bloggen.

Igår gick jag i mål i utmaningen Blogg 100, initierad av Fredrik Wass. 100 blogginlägg på 100 dagar, utan uppehåll. Ett år tidigare har jag klarat det och två år har jag brutit nån gång i april. Det är svårt att hålla igång och jag ångrade flera gånger att jag valde just bloggen och inte Instagram. Tiderna har ändrats och bloggen börjar kännas lite otymplig. Men mitt mål är uppfyllt. Jag ville skriva om allt som hamnat i en ständigt växande hög; publikationer, tips på bra litteratur, coola människor jag träffat, viktiga debatter och så vidare. Eftersom jag är min egen pressavdelning (hoppas dock att det ska ändras snart) måste jag ju göra allt sånt själv och det tar rätt mycket tid.

Trots att jag alltså har bloggat 100 dagar i sträck hann jag inte med allt. Så under sommaren kommer det lite spridda skurar. Här i bloggen när det krävs längre texter, på Instagram, Facebook och Twitter när det går att klara sig med kortare inlägg. Följ mig gärna under sommaren!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s