#Akademiuppropet

Kvinnliga akademiker tvingas lämna universiteten och sina karriärer medan manliga förövare tillåts fortsätta trakassera sina kollegor och studenter. Detta måste få ett slut, skriver 2 400 kvinnor i #Akademiuppropet.

För alla som verkat inom universitetsvärlden före oss, för oss mitt i den och för alla unga kvinnor som drömmer om att vara en del av den:

Vi kräver att den sexism som kvinnor utsätts för inom akademin tas på allvar och får ett slut.

Under tre dagar har kvinnor hört av sig till akademikeruppropet med berättelser om sexuella övergrepp, maktmissbruk och psykiskt våld.

Många vittnar om att man anmält förövare och berättat för chefer utan att någonting förändrats. Berättelserna är många och av olika karaktär, men i många fall väldigt lika – och känslor av skam och förnedring genomsyrar samtliga berättelser.

Universitetsvärlden är hierarkiskt uppbyggd och ibland sägs det att dess strukturer är svåra att förändra.

Men vi accepterar inte längre detta som en förevändning för att tillåta fortsatta sexuella trakasserier och sexism.

Vi kräver förändring.

De berättelser kvinnor i dagens akademiska Sverige nu delar med sig av visar att detta är ett strukturellt problem och att det återfinns på samtliga fakulteter och lärosäten i Sverige.

Våra krav är att chefer och universitetsledningar ser till att kvinnor fortsättningsvis inte blir dubbelt bestraffade och tvingas lämna universiteten och sina karriärer medan de manliga förövarna, utan repressalier, tillåts fortsätta trakassera kvinnliga kollegor och studenter.

De som har blivit utsatta och av det skälet lämnat akademin måste ges rättvisa möjligheter att komma tillbaka, och då till en trygg miljö.

Kvinnor måste kunna studera och verka vid våra universitet utan att riskera att bli utsatta för fysiska övergrepp och psykiskt våld av män just för att de är kvinnor.

#Akademiuppropet

”En välbetald professor brottade ner mig 10 gånger innan han satte sig gränsle över mina armar och tog ett strypgrepp samtidigt som han stirrade in i mina ögon. Jag visste inte om jag skulle dö nu. Sen våldtog han mig. Det tog fyra veckor innan chocken släppte och jag kunde polisanmäla, över ett år innan åklagaren la ner utredningen och 3 år i traumabearbetning att bli av med alla flash-backs.”

”En senior professor säger på en konferens, framför flera kollegor, att den enda anledningen att jag får presentera är att jag har stora bröst.”

”Några studenter lämnar in en erotisk bild med mitt namn på och när jag reagerar, blir jag anklagad för att vara för känslig och rekommenderad att fundera över om jag verkligen ska fortsätta som lärare. Sedan undrar rektor hur jag klär mig när jag undervisar.”

”Jag blev sexuellt trakasserad av min dåvarande lektor/professor. Han ville diskutera mina inlämningsuppgifter över fika, restaurangbesök och bio. Jag fick höra under handledningen av min deluppsats att jag var ’otroligt sexig’, och att han ville ha sex med mig. Under vår sista handledning sa han att var så kåt att han inte visste vad han skulle ta sig till. Jag hade så mycket ångest och oro över detta att jag inte kunde sova eller äta mycket. Jag grät mycket. Kände ändå att min karriär kommer att gå åt helvete om jag säger nej.

Jag skrev ett mejl om att jag inte kände mig bekväm i situationen och att jag inte var intresserad. Han skrev tillbaka att han inte skulle ’hjälpa mig mer’ om jag inte kunde tänka mig att ha sex med honom. Då tog jag mod till mig och informerade prefekten om vad som hänt. Jag fick träffa likabehandlingsansvarig lärare som jag pratade med, men inget gjordes. Efter det möttes jag av tystnad. Inget möte, ingen som frågade mig om vad jag hade varit med om. Ingen information. Jo, ett samtal med en anställd på institutionen som bad mig att inte gå till polisen. Psykologsamtal ordnade jag själv. Han fick inga reprimander överhuvudtaget, vad jag vet.

Har en klump i magen när jag skriver detta. Mannen som jag tidigare beundrat så högt och som jag trodde var en av ’the good guys’ visade sig vara ett riktigt jävla äckel. Det gör ont i mig när jag tänker på att han säkert försökt igen, kanske lyckats. Förlåt att jag inte orkade kämpa.”

”Vi hade inte personalfester för en av professorerna brukade tafsa på den administrativa personalen så det gick inte att ha fester. Det fanns ingen tanke på att säga åt honom, utan festerna ställdes helt sonika in.”

”Min tidigare lärare och dåvarande kollega, en man som vid tillfället var i 50-årsåldern, tog sig under en konferensresa när vi satt ensamma i baren friheten att berätta för mig att han ville ha sex med mig: ’Du är så jävla sexig. Vi borde knulla med varandra. Vi är perfekta för varandra’. När jag sa nej blev jag sedan motarbetad och trakasserad i flera år av samma person i den utsträckningen att jag tillslut kände mig tvingad att säga upp mig från ett av mina uppdrag som han gjorde det omöjligt att sköta. Jag pratade i ett tidigt skede med min chef om trakasserierna, men han gjorde inget. Min chef blev dessutom arg när jag valde att avsäga mig uppdraget efter flera års kamp mot denna man.

Alla kollegor vet att samma maktmissbrukande manliga kollega systematiskt ingår relationer med kvinnliga doktorander och studenter och föreslår för studenter att de ska ha ’uppsatshandledning’ hemma hos honom över ett glas vin, men inget gör något åt saken. Jag har återkommande påpekat att det är olämpligt med sexuella relationer mellan lärare och studenter, som särskilt sätter unga kvinnliga studenter i utsatta situationer, men jag har då fått svaret att ’vi inte kan bestämma vilka man ska umgås med’. Samma manliga kollega brukar beskriva sin upplevelse av seminarier som en lång orgasm.” 

”Jag var masterstudent. Fick följa med på en konferens. Vi var några som badade bubbelpool när en doktorand stoppar in handen innanför min bikini samt trakasserar mig hela kvällen och försöker kyssas. Denna doktorand hade rykte om sig att vara efter tjejer trots att han hade flickvän. Jag förklarade senare att jag inte var intresserad. Några månader senare var vi ensamma på arbetsplatsen på kvällen. Han säger att han vill ha sex med mig och stoppar handen innanför min tröja. Dagen efter gick jag till hans handledare och berättade. Hon tyckte jag var jobbig och skapade dålig stämning på arbetsplatsen.”

”En kvinnlig doktorand på universitetet där jag jobbade fick ’hora’ skrivet i blod på sin kontorsdörr av en kollega och en annan doktorand blev tryckt upp mot väggen i ett stryptag av en manlig professor för att hon med mycket goda resultat beforskat ett område som han ’eventuellt tänkt beforska’.”

”Som ung fick jag lära mig en del om praktisk härskarteknik av min idol, det var på min första internationella forskarkonferens. Hans litteratur var som bibeln för mig och jag såg fram emot att äntligen få diskutera hans forskningsrön ansikte mot ansikte. Under konferensmiddagen hamnade vi bredvid varandra. Bingo! Jag väntade spänt på rätt läge. Längtade efter att det skulle bli min tur att få prata en stund med honom. Konferensarrangörerna hade dukat upp och jag minns att jag tuggar lite för fort när min idol äntligen lutar sig fram mot mig, ler och frågar: 

– Vad kostar du per timme raring?”

”Jag är lektor och går på handledarutbildning för att lära mig handleda doktorander. I uppgift till en av gångerna har vi att skriva ner ett minne från vår egen doktorandtid. Det ska vara något som påverkar hur vi själva vill vara som handledare till våra egna doktorander. Vi blir indelade i smågrupper och ska läsa varandras berättelser. Min grupp består bara av kvinnor och vi är den enda gruppen som blir ivägskickade till ett mindre klassrum medan de andra grupperna sitter kvar i det större rummet. Vi är fem kvinnor. Alla har med sig berättelser om våld, sexuell utpressning, våldtäkt och olika former av övergrepp. Vi läser varandras historier och gråter. Det är fruktansvärda historier och det gör så jävla ont att det är så det ska vara att vara kvinna i akademin.”

”Jag var på konferens i somras och han som var ordförande för panelen där jag presenterade ett papper tyckte min forskning var oerhört intressant. Vi pratade länge om forskningen och det var en så otroligt positiv upplevelse att äntligen hitta ett intellektuellt utbyte kring de frågor som ligger mig absolut närmast. Och sedan ‘överraskningen’. Denna äldre etablerade professor berättade om alla möjligheter som fanns för mig och hur han kunde introducera mig, bjuda in mig, samförfatta med mig, etc. Det var verkligen uppmuntrande särskilt eftersom hans forskning verkligen inspirerat mig när jag skrev min avhandling. Och så helt plötsligt när jag står och berättar om min forskning avbryter han mitt i en mening ’hur ser ditt sexliv ut?’. Först låtsas jag inte höra men då upprepar han frågan. Jag blir tyst. I min tystnad fortsätter han och mal på om sex: vilken slags sex jag tycker om, hur ofta jag har sex, hur attraktiv jag är, vilka han legat med tidigare och att han tycker vi ska gå och ha sex. Jag säger att jag inte är intresserad, sen går jag. Glädjen över att träffa någon som delade mina intressen och där jag kände att jag kanske kunde få ingå i ett större sammanhang o nätverk ersattes snabbt med en stängd dörr till hela detta forskningsfält.” 

”Jag fick i uppdrag att ta hand om en grupp med arbetsmiljöproblem. En manlig professor hade utövat makt under många år. Han kunde inte heller hålla händerna i styr. Han berättade gärna historier om sex och kunde inte läsa av den motvilja detta väckte hos kollegerna. Han delade tjänst och jag talade med hans prefekt på det andra stället. Prefekten, manlig professor och kompis, kunde inte förstå vad jag talade om. Jag samlade tillräckligt för att ha underlag för utköp. Han förstod att jag visste väldigt mycket som han inte ville skulle komma ut. Det dröjde inte länge innan han fick jobb som professor på annat lärosäte. Ingen bad mig, hans tidigare chef om referenser. Man stöder varandra i klubben. Personen i fråga uttalar sig gärna som expert i såna här frågor och jag antar att fler berättelser här handlar om honom. Hans beteende är känt av kvinnor och accepterat av män. Han är en god företrädare för det som så vackert brukar kallas ’grabbighet’.”

”Jag var 21, läraren på högskolan nära pensionsåldern. Min morfar hade nyligen dött och under de två år jag hade denne lärare kom vi att få en fin relation, jag såg upp mot honom för hans kunskaper och sätt att lära ut dem och med tiden kom han att kännas mer och mer som en extramorfar. Men en dag så stoppade han in sina fingrar i mig. Jag upplevde det framförallt som ett enormt svek. Jag kände mig så besviken på honom, jag kunde inte längre ha honom som en förebild! Han bad aldrig om ursäkt utan låtsades som ingenting. Jag klarade inte av att berätta något för mina kurskamrater utan skärmade av och skämdes och såg till att inte längre vistas i samma lokaler som läraren.”

”Det fanns en lektor, sedermera professor, som hängde kring oss doktorander, och kanske litet mer kring mig emellanåt. Vi hade ett spänstigt akademiskt samtal, tyckte vi nog båda. Han hade dock den egenheten att han kallade alla kvinnor som kommit upp sig vid fakulteten för ’kuksugare” (åtföljt av namnet på den hon skulle ha sugit på), ’dyngfittor’ och annat liknande. Det var vardag kring honom. Han visade könet inför studenter, kallade studenter för horor vid diplomeringsbalen och sökte sedan sin professur. Då gick flera kvinnor samman och protesterade över att han skulle få arbetsledande funktion vid fakulteten. Alla könsord som han slängt ur sig fanns uppräknade och andra beskrivningar av sådant vi hade bevittnat från honom under åren. En kort tid efter protestskrivelsen sänts in kallades flera av kvinnorna till universitetets säkerhetschef, som frågade om detta var en feministisk kupp. Hur som helst fick den manlige lektorn inte bli professor just då. Han blev det senare istället.”

”Under min studietid övertalade en anställd mig till sexuella handlingar för att hjälpa mig i min karriär och hotade även med att förstöra för mig. Han stalkade mig sedan och var så obehaglig att jag lämnade universitetet helt och hållet.”

———

A M Ciardi
A-L Fransson
Abigail Booth
Abrak Saati
Adrienne Sörbom
Agnes Friberg
Agnes Gårdebäck
Agnes Hörnfeldt Strandbrink
Agnes Lundgren
Agnes Ytreberg
Agneta Berge
Agneta Blom
Agneta Bränberg
Agneta Hult
Agneta Lundström
Agneta Westergren
Agnetha Frick
Agnieszka Backman
Aiysha Varraich
Alejandra P. Carrasco
Alex Orrmalm Makii
Alexandra Bogren
Alexandra Pantzar
Alexandra Petrulevich
Alexandra Pye
Alexandra Spendler
Ali Sarkohi
Alia Amir
Alice Eklund
Alice Åslund
Alma Persson
Alma Strandmark
Amalia Flemming
Amalia Katopodis
Amanda Bratt
Amanda Cleeve
Amanda Hedman
Amanda Jakobsson
Amanda Klysing
Amanda Raud
Amanda Stein
Amanda Stenberg
Amanda Tedenljung
Amanda Wuopio
Ami Hansson Cooper
Amie Dahlqvist
Amira Sofie Sandin
Ana Betancour
Andrea Bjerke
Andrea Castro
Andrea Eriksson
Andrea Eriksson
Andrea Montano Montes
Andrea Niman
Andréa Wiszmeg
Ane Kirkegaard
Anett Sasvari
Anett Sundqvist
Anette Bagger
Anette de Ron
Anette Jahnke
Anette Langebäck
Anette Thörnberg
Angela Wulff
Angelica Edorsson
Angelica Landgren
Angelica Simonsson
Angelica Wågby
Angelika Lindahl
Angelika Lindstrand
Angelika Sjöstedt Landén
Anita Beckman
Anita Ericsson
Anita Hussénius
Anja Ryden Gramner
Anja Saletti
Anke Schmidt-Felzmann
Ann af Burén
Ann Bergman
Ann Catrine Eldh
Ann Cederberg
Ann Ighe
Ann Kroon
Ann Lindgren
Ann Rodenstedt
Ann Towns
Ann Wirsen Meurling
Ann Öhrberg
Ann-Britt Enochsson
Ann-Cathrine Jungar
Ann-Christin Nyberg
Ann-Christine Hartzén
Ann-Kristin Hult
Ann-Louise Lindström
Ann-Louise Ljungblad
Ann-Marie Pendrill
Ann-Sofie Hartzén
Ann-Sofie Henriksson
Ann-Sofie Lennqvist Lindén
Ann-Sofie Sundman
Anna Adeniji
Anna Alsmark
Anna Arnberg
Anna Arvidsson
Anna Berglind
Anna Bergström
Anna Birgersdotter
Anna Blennow
Anna Blombert
Anna Borgström
Anna Brattström
Anna Bruce
Anna Burell
Anna Burstedt
Anna Börjesson
Anna Clara Törnqvist
Anna Dahlgren
Anna Danielsson
Anna Dubois
Anna Eklund
Anna Emanuelsson
Anna Eriksson
Anna Eriksson
Anna Eva Hallin
Anna Falk
Anna Finnes
Anna Fogdell-Hahn
Anna Forné
Anna Friberg
Anna G. Jónasdóttir
Anna Gonourie Waldenström
Anna Grzelec
Anna Gunnarsdotter Grönberg
Anna Gunsjö
Anna Gustavsson
Anna Gyllenstrand
Anna Götlind
Anna Hall
Anna Hampson Lundh
Anna Hauffman
Anna Hed
Anna Hedenrud
Anna Hellgren
Anna Henriksson
Anna Hjälm
Anna Holmström
Anna Hulling
Anna Häger
Anna Jobér
Anna Johansson
Anna Johnning
Anna Jonsson
Anna Kaijser
Anna Karlsson
Anna Kemdal Pho
Anna Kjellström
Anna Klarare
Anna Kågesten
Anna Kähler
Anna Launberg
Anna Lindahl
Anna Lindberg
Anna Lindecrantz
Anna Liv Jonsson
Anna Ljung
Anna Lund
Anna Lundberg
Anna Lundström
Anna Malmquist
Anna Malmsten
Anna Maria Forssberg
Anna Maria Koziomtzis
Anna Matton
Anna Montgomery
Anna Morvall
Anna Mäkiniemi
Anna Neubeck
Anna Nilsson
Anna Nilton
Anna Nordén
Anna Nordén
Anna Nyberg
Anna Olausson
Anna Olofsson
Anna Olovsdotter Lööv
Anna Olsson
Anna Pansell
Anna Persson
Anna Persson
Anna Petersén
Anna Peterson
Anna Petronella Foultier
Anna R Locke
Anna Renström
Anna Rock
Anna Ryan Bengtsson
Anna Rypi
Anna Samuelsson
Anna Sandberg
Anna Sandström Emmelin
Anna Sara Krång
Anna Singhateh
Anna Sjögren
Anna Sofia Hedberg
Anna Sofia Hedberg
Anna Sofia Rossholm
Anna Sonnsjö Andersson
Anna Ströander Venäläinen
Anna Söderström
Anna Sörman
Anna Thoren
Anna Thorson
Anna Tyllström
Anna Vogel
Anna W Gustafsson
Anna Wallgren
Anna Wallsten
Anna Watz
Anna Weinehall
Anna Westerlund
Anna Wetterbom
Anna Williamsson
Anna Åberg
Anna Åhlund
Anna-Carin Lundqvist
Anna-Karin Andershed
Anna-Karin Eriksson
Anna-Karin Hasselborg
Anna-Karin Stockenstrand
Anna-Karin Westman
Anna-Klara Lindeborg
Anna-Lena Bard
Anna-Lena Kempe
Anna-Lena Pihl
Anna-Maria Marekovic
Anna-Pya Sjödin
Anna-Sofia Alklind Taylor
Anna-Sofia Maurin
AnnaKarin Kriström
Annakarin Nyberg
Annaliina Gynne
AnnaSara Hammar
Anne Bachmann
Anne Berg
Anne Dederichs
Anne Farewell
Anne Kaun
Anne Persson
Anne Renström
Anne-Charlotte Ek
Anne-Christine Norlén
Anne-Kathrin Kreft
Anne-Li Kleinschek
Anne-Marie Wangel
Anne-Sofie Nyström
Anneli Einarsson
Anneli Häyrén
Anneli Ivarsson
Anneli Larsson
Anneli Palmsköld
Anneli Sandberg
Anneli Selvefors
Anneli Silven Hagström
Anneli Sundkvist
Annelie Björkhagen
Annelie Bränström Öhman
Annelie Dagerklint
Annelie Drakman
Annelie Hilvarsson
Annelie Johansson
Annelie Nederberg
Annelie Sjölander Lindqvist
Anneline Sander
Annica Engström
Annica Gad
Annica Gullberg
Annica Hulth
Annica Karlsson Rixon
Annie Roos
Annika Andersson
Annika B Rensfeldt
Annika Berg
Annika Bergman
Annika Björklund
Annika Egan Sjölander
Annika Johansson
Annika Kronberg
Annika Lindskog
Annika Moberg
Annika Nordström
Annika Pastuhov
Annika Schilling
Annika Sonnek
Annika Strandin Pers
Annika Ström
Annika Ström Öberg
Annika Söderman
Annika Viding
Annika West
Annika Windahl Pontén
Annika Åkerblom
Annmarie Wesley
AnnSofie Lönngren
Arita Holmberg
Arizo Karimi
Ashleigh Harris
Astrid Börje
Astrid Kander
Astrid Schlytter
Astrid Von Mentzer
Atieh Tafreshiha
Auður Magnúsdóttir
Azize Gunes
Azul Tarazona
Baharan Kazemi
Barbara Bauer
Barbara Schulte
Barbara Weishaupt
Barbara Wilczek Ekholm
Barbro Klein
Beate Eellend
Beatrice Sundqvist
Beatriz Roson
Berit Åberg
Berit Åström
BethAnne Paulsrud
Betina Loza
Beverly Tjerngren
Birgit Reizer
Birgit Schaffar
Birgitta Ander
Birgitta Andersson
Birgitta Hellmark Lindgren
Birgitta Hellqvist
Birgitta Johansson Lindh
Birgitta S Wilén
Birgitta Wiehager
Bodil Formark
Bodil Persson
Boel Kristiansson
Boel Westin
Bolette Larsen
Brigitte Mral
Brita Planck
Brita Sundelin
Britt Farstad
Britt Ovlien Säll
Britt-Inger Keisu
Britta Renman
Caisa Lycken
Cajsa Winge
Cajsa Örevall
Camila Kempe Fekete
Camilla Bergvall
Camilla Eriksson
Camilla Forsberg
Camilla Fröjd
Camilla Jalling
Camilla Johansson
Camilla Jonasson
Camilla Lindskoug
Camilla Löf
Camilla Näsman
Camilla Safrankova
Camilla von Below
Camilla Wiklund
Camilla Årlin
Cansu Elmadagli
Carin Cuadra
Carin Hagsten
Carin Holmberg
Carin Leibring Svedjedal
Carina Abreu
Carina Carlhed
Carina Green
Carina Holmberg
Carina Kullgren
Carina Lindblad
Carina M Koutakis
Carina Perez
Carina Petersson
Carina Unger
Carlota Canalias
Carolin Frank
Carolin Sjöholm
Carolin Valizadeh
Carolina Bonilla Karlsson
Carolina Lindholm
Carolina Lindmark
Carolina Näslund
Carolina Oweson
Carolina Saf
Carolina Uppenberg
Caroline Adiels
Caroline Andersson
Caroline Blomquist
Caroline Ek
Caroline Eklund
Caroline Hasselgren
Caroline Johansson
Caroline Jonsson
Caroline Lindholm
Caroline Mellberg
Caroline Olsson
Caroline Owman
Caroline Ran
Caroline Røste
Caroline Stadelmann
Caroline Weibull
Caterina Doglioni
Catharina Enhörning
Catharina Nolin
Catharina Strid
Catharina Strid
Cathrin Wasshede
Catrin Lundström
Catrina Hammarling
Catrine Andersson
Cecilia Agrell
Cecilia Albin
Cecilia Alsmark
Cecilia Arensmeier
Cecilia Berg
Cecilia Bergstad
Cecilia Bergström
Cecilia Berlin
Cecilia Bjursell
Cecilia Cassinger
Cecilia Dahlbäck
Cecilia Enberg
Cecilia Ferm Almqvist
Cecilia Frostne
Cecilia Henricson
Cecilia Hortlund
Cecilia Josefsson
Cecilia Koskinen
Cecilia Larsson
Cecilia Lindhe
Cecilia Ljung
Cecilia Nahnfeldt
Cecilia Ohlauson
Cecilia Rodéhn
Cecilia Sandström
Cecilia Schwartz
Cecilia Sjöholm
Cecilia Stenling
Cecilia Trenter
Cecilia Unoson
Cecilia Wallerstedt
Cecilia Wirseen
Cecilia Åkesdotter
Cecilia Åsberg
Cecilia Åse
Charlotta Bay
Charlotta Carlström
Charlotta Catoni
Charlotta Friedner Parrat
Charlotta Hedberg
Charlotta Hillerdal
Charlotta Kratz
Charlotta Levay
Charlotta Löfgren-Mårtenson
Charlotta Nilsen
Charlotta Seiler Brylla
Charlotta Tjärdahl
Charlotte Anderberg
Charlotte Bergius
Charlotte Cederbom
Charlotte Fridolfsson
Charlotte Henriksson
Charlotte Högström
Charlotte Hyltén-Cavallius
Charlotte Klinga
Charlotte Lundgren
Charlotte Orban
Charlotte Sjöberg
Charlotte Stadler
Charlotte Wibäck
Chris (Kerstin) Bingefors
Chris Lundberg
Christel Backman
Christel Williams
Christin Johansson
Christina Alnevall
Christina Berglind
Christina Bergqvist
Christina Björkenvall
Christina Ericson
Christina Hermanrud
Christina Johnsson
Christina Romlid
Christina Rosén
Christina Schaffer
Christina Svens
Christina Söderberg
Christine Ekholst
Christine Fawcett
Christine Hudson
Christine Öberg
Clara Alfsdotter
Clara Henriksson
Coppélie Cocq
Cornelia Lindengard
Dawn Williams
Delia Ni Chiobhain Enqvist
Dell Saulnier
Desirée Enlund
Despina Tzimoula
Diana Carlsson
Diana Kaur
Diana Persson
Doris Lydahl
Dorota Lubińska
E Schager
E-ri Maria Sol
Ebba Högström
Ebba Lindholm
Ebba Lindqvist
Ebba Lisberg Jensen
Ebba Sivertsson
Ebba Sjögren
Ebba Sohlberg
Ebba Widelius
Ebba Witt-Brattström
Edith Hammer
Edith Lundin
Eerika Saaristo
Ekaterina
Elaine Mc Hugh
Elena Lindholm
Eleonor Olsson
Eleonor Säfsten
Eleonora Stolt
Eleonore Faure
Elia Psouni
Elin Allard
Elin Andersson
Elin Bergeås Kuutmann
Elin Bjarnegård
Elin Björk
Elin Engström
Elin Eriksson
Elin Eriksson
Elin Fornander
Elin Hirsch
Elin Hjorth
Elin Jakobsson
Elin Karlsson
Elin Karlsson
Elin Kihlgren
Elin Larsson
Elin Lundquist
Elin Lundsten
Elin Löfroth
Elin Matzdotter
Elin Nilsson
Elin Persson Westin
Elin Svahn
Elin Svedin
Elin Ternström
Elin Westerling
Elina Ekoluoma
Elina Eriksson
Elina Hjertström
Elina Nilsson
Elina Salonen
Elina Staaf
Elinan Ekoluoma
Elinor Andrén
Elinor Månsson
Elisabet Apelmo
Elisabet Green
Elisabet Hammaburg
Elisabet Nilsson
Elisabet Sjökvist
Elisabeth Abiri
Elisabeth Aronsson
Elisabeth Dahlqwist
Elisabeth Ekener
Elisabeth Engberg
Elisabeth Eriksson
Elisabeth Furberg
Elisabeth Hallgren Sjöberg
Elisabeth Högdahl
Elisabeth Johansson Hallin
Elisabeth Larsson
Elisabeth Lund Engebretsen
Elisabeth Niklasson
Elisabeth Raddock
Elisabeth Sturesson
Elisabeth Uhlemann
Elisabeth Wollin Elhouar
Ella Andrén
Ella Johansson
Ella Kirland
Ellen Sandström
Ellen Siljedahl
Ellen Strömbäck
Ellen Suneson
Ellen Söderblom Saarela
Ellena Papaioannou
Ellenor Devine
Ellinor Gustafsson
Ellinor Sellgren
Elsa Drettner
Elsa Österlund
Elvira Ramle
Elza Dunkels
Emelie Perland
Emelie Eleonora Wiman-Lindqvist
Emelie Fredriksson
Emelie Gustafson
Emelie Heintz
Emelie Johansson
Emelie Jörgensen
Emelie Larsson
Emelie Shanks
Emelie Sunding
Emelie Svenman
Emilia Frölich
Emilia Kvarnström
Emilia Nyblom
Emilia Wittfooth
Emily Dock Åkerman
Emma Ahlm
Emma Aler
Emma Andersson
Emma Arvidsson Wahlström
Emma Beckman
Emma Brännlund
Emma Bäckström
Emma Christensen
Emma Claesdotter
Emma Ejelöv
Emma Elfversson
Emma Ewadotter
Emma Fredriksson
Emma Hagqvist
Emma Hagström Molin
Emma Hamlund
Emma Hedin
Emma Heikensten
Emma Hellmark
Emma Högg
Emma Karin Brandin
Emma Knutsson
Emma Lilliesköld
Emma Lind
Emma Lindblad
Emma Lindgren
Emma Lindström
Emma Maltin
Emma Nilsson
Emma Nordlander
Emma Norrbin
Emma Rosengren
Emma Samsioe
Emma Severinsson
Emma Sjöström
Emma Stenström
Emma Strindmar Norström
Emma Sundkvist
Emma van Aller
Emma Väyrynen
Emma Wallin
Emma Westermark
Emma Westlin
Emma Åberg
Emme-Li Vingare
Emmeline Laszlo Ambjörnsson
Emmi Tholerus
Emmy Dahl
Emy Bäcklin
Emy Lindberg
Emy Lynch
Erica Hagström
Erica Li Lundqvist
Erica Mejlon
Erica Nordlander
Erika Alm
Erika Andersson Cederholm
Erika Antill
Erika Björklund
Erika Kihlman
Erika Sandow
Erika Sigvardsdotter
Erika Sörensson
Erika Wall
Erika Witasp Henriksson
Erika Öhlund
Ester Appelgren
Ester Nannmark
Ester Roos Engstrand
Ester Wikström
Eugenia Segerstedt
Eva Sintorn
Eva A Persson
Eva Andersson
Eva Andersson
Eva Bolin
Eva Emanuelsson
Eva Hansson
Eva Heggestad
Eva Henje Blom
Eva Joelsson
Eva Jonsson
Eva Karlberg
Eva Knekta
Eva Larsson-Myrsten
Eva Lindgren
Eva Lundgren
Eva Mauritzson-Sandberg
Eva Mineur
Eva Mörk
Eva Nilsson
Eva Norén
Eva Nygren
Eva Rudd
Eva Samuelsson
Eva Schwarz
Eva Schömer
Eva Stengård
Eva Stensköld
Eva Strangert
Eva Svedmark
Eva Söderberg
Eva Söderström
Eva Wennås Brante
Eva Åhrén
Eva-Charlotte Ekström
Eva-Lisa Palmtag
Eva-Lotta Blom
Eva-Maria Svensson
Eva-Rut Lindberg
EvaMarie Lindahl
Evangelia Daskalaki
Evelina Landstedt
Evelina Liliequist
Evelina Lindén
Evelina Linnros
Evelina Lundmark
Evelina Möllenborg
Evelina Stenbeck
Evelina Thåqvist
Evin Ismail
Ewa Axelsson
Ewa Livmar
Ewa Stenberg
Fanny Ambjörnsson
Fanny E. Cato
Fanny Gulliksson
Fanny Gyberg
Fanny Isaksson Lantto
Fanny Lindgren
Fanny Söderbäck
Fia Sundevall
Filippa Lindahl
Flor Enghel
Florencia Aguilera
Frances Sprei
Fredrika Björklund
Fredrika Larsson
Fredrika Mårtensson
Fredrika Olsson
Freya Eriksson
Frida Bayard
Frida Beckman
Frida Boräng
Frida Buhre
Frida Danielsson
Frida de Verdier
Frida Espolin Norstein
Frida Fart
Frida Hallqvist
Frida Hellström
Frida Henriksson
Frida Hållander
Frida Lindberg
Frida Lundberg
Frida Lundmark
Frida Lundström
Frida Nilsson
Frida Rångtell
Frida Starck Lindfors
Frida Stranne
Frida Wettmark
Frida Wikstrand
Frida Wikström
Gabriella Körling
Gabriella Nordin
Gaia Slawomirska
Gilyar Javaheri
Gisela Waisman
Giulia Gaudenzi
Giulia Messina Dahlberc
Giulia Ripellino
Goldina Smirthwaite
Grethe Lacis
Guadalupe Francia
Gudbjörg Erlingsdóttir
Gudrun Baldvinsdottir
Gun Sparrhoff
Gunilla Byrman
Gunilla Dahlkild Öhman
Gunilla Eklöv Alander
Gunilla Eriksson
Gunilla Hultén
Gunilla Jarlbro
Gunilla Olofsdotter
Gunilla Priebe
Gunilla Svensson
Gunn Johansson
Gunnel André
Gunnel Cederlöf
Gunnel Forsberg
Gül Bilge Han
Hanna af Ekström
Hanna Ahonen
Hanna Borgblad
Hanna Dahlström
Hanna Dehlin
Hanna Egard
Hanna Friberg
Hanna Gabrielsson
Hanna Gadd
Hanna Gyllensten
Hanna Hallgren
Hanna Henryson
Hanna Hodacs
Hanna Jansson
Hanna Kritz
Hanna Kusterer
Hanna Liljendahl
Hanna Markusson Winkvist
Hanna Maurin Söderholm
Hanna Olsson
Hanna Rönnqvist
Hanna Sahlin Lilja
Hanna Samzelius
Hanna Sandberg Nilsson
Hanna Sofia Johansson
Hanna Söderbaum
Hanna Söderlund
Hanna Åkerström
Hannah Altmann
Hannah Hansson
Hannah Lemoine
Hannah Olsson
Hanne Fjelde
Hanne Martinek
Harriet Mellenius
Hedda Sonnek
Hedda Söderlundh
Hedvig Aminoff
Hedvig Gröndal
Hedvig Härnsten
Hedvig Söderlund
Hedvig Widmalm
Hege Leivestad
Hege Vårdal
Heidi Hagerman
Helen Lindberg
Helen Strömberg
Helen Wiman
Helena Bruhn
Helena Dahlberg
Helena Espmark
Helena Hansen
Helena Hanson
Helena Hansson
Helena Hede Skagerlind
Helena Hildenwall
Helena Holgersson
Helena Hörnfeldt
Helena Isolde Sundsgård
Helena Jonsson
Helena Karlfeldt
Helena Karlström
Helena Lindholm
Helena Löfgren
Helena Löthman
Helena Meskanen
Helena Nordström Källström
Helena Pettersson
Helena Roos
Helena Röcklinsberg
Helena Sandberg
Helena Spets
Helena Stensöta
Helena Tinnerholm Ljungberg
Helena Tolvhed
Helena Victor
Helena Wattström
Helena Wockelberg
Helene Castenbrandt
Heléne Hansen
Helene Karlsson
Helene Lundkvist
Heléne Norstedt
Heléne Zetterström Dahlqvist
Helga Juno
Helga Westerlind
Helle M Alvesson
Hellen Vergoossen
Hilda Jakobsson
Hillevi Ganetz
Hillevi Uppling
Hilma Forsman
Hoda Kianirad
Ia Guttenkunst
Ida Andersson
Ida Asplund
Ida Borg
Ida Carlén
Ida Carlquist
Ida Grundel
Ida Hallgren
Ida Hensler
Ida Johagen
Ida Karlsson
Ida Naimi-Akbar
Ida Nilsson
Ida Ohlsson Al Fakir
Ida Rosqvist
Ida Schoultz
Ida Stiller
Ida Thorin
Ida Viklund
Ida Östenberg
Iman hedström
Imelda Fridén
Imelda Fridén
Ina Hallström
Ina Lindblom
Ingalill Söderberg
Ingeborg Löfgren
Ingegerd Elvers
Ingela Bursjöö
Ingela Furenbäck
Ingela Hedström
Ingela Johansson
Ingela Loell
Ingela Steij Stålbrand
Ingela Tägil
Ingela Wadbring
Ingela Wahlberg
Inger Brännberg
Inger Henrekson Ekström
Inger Lävktona
Inger Olausson
Ingrid Berg
Ingrid Bosseldal
Ingrid Ekström
Ingrid Forsler
Ingrid Hedin Wahlberg
Ingrid Johansson Mignon
Ingrid Karlson
Ingrid Karlsson
Ingrid Lander
Ingrid Martins Holmberg
Ingrid Nilsson
Ingrid Nordemar
Ingrid Stigsdotter
Ingrid Thulin
Iréne Flygare
Irene Ringheim
Isa Cegrell Karlander
Isabel Schoultz
Isabel W. Sörensen
Isabell Brikell
Isabella Scandurra
Isabella Strömberg
Isabelle Brännlund
Isabelle Ekström
Ivonne Dutra Leivas
Jackie Mhitaryan
Jackie Taffinder
Jana Rüegg
Jana Weiss
Jane Hutchison
Janet Vähämäki
Janna Lundberg
Janne Bromseth
Jannike Nickander
Jasmina Nedevska Törnqvist
Jeanette Melin
Jeanette Sundhall
Jeanette Tour
jeanna wennerberg
Jeannette Söderberg
Jenni Koivisto
Jennica Andersson
Jennie Ardin
Jennie Barthel Svedén
Jennie Bengtsson
Jennie Brandén
Jennie Forsberg
Jennie Graflund
Jennie Gustafsson
Jennie K Larsson
Jennie Nobelius
Jennie Sidiropoulos
Jennie Sjödin
Jennie Sjöhamn
Jennie Sporre
Jennifer Aulin
Jennifer Drevin
Jenny Alfredsson
Jenny Alsarve
Jenny Ask
Jenny Bergman
Jenny Björklund
Jenny Bonnevier
Jenny Brusk
Jenny Cisneros Örnberg
Jenny Davidsson
Jenny de Fine Licht
Jenny Dufweke
Jenny Gleisner
Jenny Hellgren
Jenny Homann
Jenny Hultqvist
Jenny Högström Berntson
Jenny Ingridsdotter
Jenny Kallstenius
Jenny Karlsson
Jenny Lantz
Jenny Lindblad
Jenny Lindvall
Jenny Link
Jenny Madestam
Jenny Magnusson
Jenny Morelli
Jenny Nyberg
Jenny Reimer
Jenny Stern
Jenny Sundén
Jenny Vogel
Jenny W. Folkeryd
Jenny Wenzer Dahlgren
Jenny Yourstone
Jenny Öqvist
Jessica Abbott
Jessica Andersson
Jessica Arvidsson
Jessica B Larsson
Jessica Douglah
Jessica Elofsson
Jessica Glanzelius
Jessica Gustafsson
Jessica Holmdahl
Jessica Karlsson
Jessica Lindblom
Jessica Nettelblad
Jessica Påfs
Jessica Sjögren
Jessica Sjöholm Skrubbe
Jessica Storbjörk
Jessica Teran Kiesel
Jessika Lagrelius
Jessika Lagrelius
Jessika Svensson
Jienny Gillerstedt
Joa Bergold
Joanna Doona
Joanna Mellquist
Joanne Yager
Johanna
Johanna
Johanna Andersson
Johanna Bengtsson
Johanna Berg
Johanna Bergkvist
Johanna Boynton
Johanna Byström Aurell
Johanna Ekdahl
Johanna Englund
Johanna Enö Persson
Johanna Grönroos
Johanna Gustafsson Fürst
Johanna Hagner
Johanna Hallberg
Johanna Holm
Johanna Huoman
Johanna Höög
Johanna Jernelöf
Johanna Jers
Johanna Jussila Hammes
Johanna Lauri
Johanna Liljenfeldt
Johanna Lundell
Johanna Lundqvist
Johanna Nilsson
Johanna Ohlsson
Johanna Palm
Johanna Person
Johanna Pettersson
Johanna Philipson
Johanna Prytz
Johanna Raita
Johanna Sixtensson
Johanna Sjöstedt
Johanna Stadmark
Johanna Söderström
Johanna Theander
Johanna Törmä
Johanna Unga
Johanna von Bahr
Johanna von Seth
Johanna Westerlund
Johsefin Tallroth
Jonna Lappalainen
Jonna Larsson
Jonna Larsson
Jonna Lind
Jonna Lundahl
Jonna Olsson
Josefin Bergenholtz
Josefin Bloch
Josefin Bäckström
Josefin Danielsson
Josefin Devine
Josefin Ekesbo
Josefin Englund
Josefin Lassinantti
Josefin Lindgren
Josefin Månsson
Josefina Erikson
Josefine Backe
Josefine Karlsson
Joséphine Holmström
Judy Ribeck Nyström
Julia Bahner
Julia Barroso
Julia Benjaminson
Julia Forsberg
Julia Fries
Julia Grosse
Julia Hagert
Julia Jennstål
Julia Lautin
Julia Nordblad
Julia Nordin
Julia Rosén
Julia Rönnbäck
Julia Sjödahl
Julia Uddén
Julia Weber
Julia Åhlin
Kajsa Hammargård
Kajsa Henryson
Kajsa Johansson
Kajsa Klein
Kajsa Mellbrand
Kajsa Nolbeck
Kajsa Ohrlander
Kajsa Salmi
Kajsa Tegnér
Kajsa Österberg Åström
KajsaHåkansson
Kalyani Mudigonda
Kamilla Peuravaara
Kari Jess
Karin Ahlin
Karin Ahrné
Karin Andersson
Karin Barron
Karin Barron
Karin Becker
Karin Berglund
Karin Bergmark
Karin Björelid
Karin Borevi
Karin Bredin
Karin Brygger
Karin Carlsson
Karin Danielsson
Karin Dirke
Karin Edberg
Karin Ehrnberger
Karin Ekman
Karin Ekstedt
Karin Eriksson
Karin Fröjmark Svanström
Karin Grip
Karin Gustafsson
Karin Gustafsson
Karin H. Zackari
Karin Hansson
Karin Hassan Jansson
Karin Hedström
Karin Helgesson
Karin Hellfeldt
Karin Jacobsson
Karin Johansson
Karin Jonsson
Karin Kvist Geverts
Karin Lager
Karin Larsson Hult
Karin Leijon
Karin Ljung Björklund
Karin Ljungberg
Karin Ljungh
Karin Martyris
Karin Morell
Karin Noomi Karlsson
Karin Persson
Karin Persson
Karin Rubing
Karin Sandberg
Karin Schönning
Karin Steen
Karin Sterner
Karin Stolpe
Karin Sundström
Karin Svedberg Helgesson
Karin Wallis
Karin Wiklund
Karin Ågren
Karin Åström
Karina Nygren
Karolina Andersdotter
Karolina Andersson Sundell
Karolina Catoni
Karolina Jagiello
Karolina Kegel
Karolina Lindén
Karolina Partheen
Karolina Westling
Kasia Herd
Katarina Bendtz
Katarina Bernhardsson
Katarina Boye
Katarina Båth
Katarina Danielsson
Katarina E Pettersson
Katarina Edfeldt
Katarina Ejeskär
Katarina Eriksson Barajas
Katarina Gregersdotter
Katarina Grossmann
Katarina Gustafson
Katarina Gustafsson
Katarina Gårdfeldt
Katarina Henriksson
Katarina Högström
Katarina Kågedal
Katarina Kärnebro
Katarina L Gidlund
Katarina Leppänen
Katarina Mattsson
Katarina Mühlenbock
Katarina Pettersson
Katarina Plank
Katarina Rosengren Falk
Katarina Saltzman
Katarina Schenker
Katarina Silfver
Katarina Tagesson
Katarina Wadstein MacLeod
Katarina Winter
Katharina Leibring
Katharina Wesolowski
Katja Gillander Gådin
Katrin Uba
Kerstin Bergman
Kerstin Engström
Kerstin Grunden
Kerstin Hamilton
Kerstin Larsson
Kerstin Larsson
Kerstin Nilsson
Kerstin Norlander
Kerstin Olsson
Kerstin Rydbeck
Kerstin Vikner
Kim Silow Kallenberg
Kim von Hackwitz
Kirsti Niskanen
Kitty Lassinantti
Kjerstin Andersson Bruck
Kjerstin Stigmar
Kjerstin Vogel
Klara Arnberh
Klara Eklund
Klara Goedecke
Klara Hussénius
Klara Johansson
Klara Regnö
Kornelia Johansson
Kristiina Nygren
Kristin Fransson
Kristin Hallberg
Kristin Linderoth
Kristin Löfgren
Kristin Wagrell
Kristin Wisell
Kristina Andersson
Kristina Andersson
Kristina Aspvall
Kristina Bondjers
Kristina Borgström
Kristina Elfving
Kristina Espmark
Kristina Fjelkestam
Kristina Fors
Kristina Gustafsson
Kristina Göransson
Kristina Hagström-Ståhl
Kristina Hermansson
Kristina Hildebrand
Kristina Hultman
Kristina I Persson
Kristina Jennbert
Kristina Jerre
Kristina Johansson
Kristina Johansson
Kristina Jonsson
Kristina Karlsson Green
Kristina Knaving
Kristina Källén
Kristina Lund
Kristina Löfstedt
Kristina Magnusson
Kristina Marquardt
Kristina Myrvold
Kristina Nilsson Björkenstam
Kristina Palm
Kristina Persson
Kristina Sundqvist
Kristina Wejstål
Kristina Widestedt
Kristine Eck
Kristine Höglund
Kristine Koch
Lars Dahlström
Laura Betnér
Laura Brander
Lena Berg Nilsson
Lena Bergdahl
Lena Berggren
Lena Bergström
Lena Boström
Lena Caspers
Lena Dahlberg
Lena Ekberg
Lena Eriksson
Lena Eriksson
Lena Eskilson
Lena Fält
Lena Gipperth
Lena Gonäs
Lena Granehäll
Lena Granstedt
Lena Halldenius
Lena Holm
Lena Högberg
Lena Karlsson
Lena Kask
Lena Lennerhed
Lena Lid Falkman
Lena Lind Palicki
Lena Martinsson
Lena Milton
Lena Möller
Lena Norbäck Ivarsson
Lena Nordgren
Lena Olaison
Lena Ring
Lena Sköld
Lena Sohl
Lena Sotevik
Lena Struwe
Lena Sundin
Lena Trinh
Lena Wånggren
Lena Wängnerud
Lene Persson Weiss
Leonora Vesterbacka Olsson
Li Hammar
Li Svensson
Liisa Byberg
Liisa Husu
Lillit Ottosson
Lin Lerpold
Lina Allesson
Lina Berglund Snodgrass
Lina Bolin
Lina Brustad
Lina Burström Bennehult
Lina Eklund
Lina Enell
Lina Eriksson
Lina Fjelkegård
Lina Flygerfeldt
Lina Holm
Lina Håkansdotter
Lina J. Andrén
Lina Jonsson
Lina Larsson
Lina Lorentz
Lina Nyroos
Lina Olsson
Lina Reichenberg
Lina Rådmark
Lina Sandström
Lina Thorvaldson
Lina Wendt-Rasch
Linda Andersson Burnett
Linda Anneheden
Linda Berg
Linda Berg
Linda Corin
Linda Dahlberg
Linda Eliasson
Linda Fagerström
Linda Hassing
Linda Ismail
Linda Isotalo
Linda K. Hammarfelt
Linda Kumblad
Linda Lans
Linda Liljegren
Linda Lindwall
Linda Maria Thompson
Linda Moberg
Linda Molander
Linda Mossberg
Linda Olsson
Linda Palla
Linda Persson
Linda Petersson
Linda Randsalu
Linda Ryan Bengtsson
Linda Sandberg
Linda Sandström
Linda Schenk
Linda Sjödahl
Linda Spahiu
Linda Strand Lundberg
Linda Vixner
Linda Wedlin
Linda Weichselbraun
Linda Weidenstedt
Linda Westin
Linda Önnby
Lindy Newlove-Eriksson
Line Gordon
Line Säll
Linn Egeberg Holmgren
Linn Järnberg
Linn Malmros
Linn Malmsten
Linn Rabe
Linn Sandberg
Linn Sandberg
Linna Martén
Linnea Anerfält
Linnéa Arnevall
Linnea Bodén
Linnea Bring Larsson
Linnéa Bruno
Linnea Dahlberg
Linnea Damber
Linnea Eidrup
Linnéa Gyllingberg
Linnea La Fleur
Linnea Lindgren
Linnéa Löfgren
Linnea Sjöberg
Linnea Tillema
Linnea Tillema
Linnéa Åberg
Linnea Åshede
Linnéa Öberg
Lisa B Liljas
Lisa Belfrage
Lisa Björklund
Lisa Bomble
Lisa Buratti
Lisa Carlgren
Lisa Clefberg
Lisa Eklund
Lisa Ericson
Lisa Flower
Lisa Folkesson Hellstadius
Lisa Grahn
Lisa Grape
Lisa Karlsson Blom
Lisa Klaminder
Lisa Käll
Lisa Lindén
Lisa Lundin
Lisa Lundqvist
Lisa Mendoza Åsberg
Lisa Nyberg
Lisa Ottosson
Lisa Ridzén
Lisa Ringblom
Lisa Rudolfsson
Lisa Salmonsson
Lisa Strandroos
Lisa Westfelt
Lisa Westfelt
Lisa Westholm
Lisa Wiklund
Lisa Österling
Lisbeth Olsson
Lise Aabel
Liselotte Jakobsen
Liselotte Olsson
Lisen Schultz
Lissa Nordin
Liv Friis
Liv Nilsson Stutz
Liv Thalén
Liv Westring
Liv Zetterberg
Livia Johannesson
Liza Bergkvist
Loretto Villalobos
Lotta Dellve
Lotta Fernstål
Lotta Glans
Lotta Hallnäs
Lotta Hertzberg
Lotta Jons
Lotta Löfgren-Mårtenson
Lotta Mejsholm
Lotta Snickare
Lotta Wagnsson
Lotten Glans
Lotten Gustafsson Reinius
Louise Andersson
Louise Arve
Louise Berglund
Louise Eriksson
Louise Frogner
Louise Hedlund
Louise Klintner
Louise Löfqvist
Louise Löfqvist
Louise Nilsson
Louise Sjödin
Louise Wogelred
Lovisa af Petersens
Lovisa Andén
Lovisa Brännstedt
Lovisa Cottrell
Lovisa Gustafsson
Lovisa Halje
Lovisa Högberg
Lovisa Sumpter
Lovisa Vildö
Lovisa Wennerström
Lovise Haj Brade
Lupita Svensson
Lydia Wistisen
M. Anna Packalén Parkman
Madeleine Gustavsson
Madeleine Liljegren
Madeleine Michaëlsson
Madeleine Moback Neil
Madeleine Wirzén
Madelene Holm
Madelene Persson
Madelene Petterson
Magda Bertz Wågström
Magda Nyström
Magdalena Domellöf
Magdalena Holdar
Magdalena Larfors
Magdalena Långhammar
Magdalena Mattebo
Mai Lundemark
Maj Rundlöf
Maja Bondestam
Maja Bäckvall
Maja Dalskov
Maja Fjaestad
Maja Hammarén
Maja Jensen
Maja Lagerqvist
Maja Lundqvist
Maja Malmberg
Maja Olvegård
Maja Petersson
Maja Söderberg
Maja Tarka
Maja Toresand
Maja Tylmad
Maja Wall
Maja Wessel
Maja Willén
Maja Östling
Majsa Allelin
Malena Britz
Malena Gustavson
Malena Ivarsson
Malena Lidar
Malin Elfstrand
Malin Adermon
Malin Ah-King
Malin Ahlberg
Malin Alkestrand
Malin Andersson
Malin Arnell
Malin Augustsson
Malin Axel-Nilsson
Malin Dahlgren
Malin Dahlström
Malin Drugge
Malin Ericson
Malin Eriksson
Malin Espersson
Malin Gregersen
Malin Grundberg
Malin Göteman
Malin Hansen
Malin Hedlin Hayden
Malin Henriksson
Malin Henriksson
Malin Ideland
Malin Joleby
Malin L. Nording
Malin Lindahl
Malin Lööw
Malin Mc Glinn
Malin Nauwerck
Malin Nilsen
Malin Nilsson
Malin Nordvall
Malin Norrby
Malin Nystrand
Malin Rohlin
Malin Ryner
Malin Rönnblom
Malin Sigvardson
Malin Sjögren
Malin Skog
Malin Sveningsson
Malin Svensson
Malin Thor Tureby
Malin Tväråna
Malin Wahl
Malin Wieslander
Malin Åberg
Malin Ödalen
Malinda Andersson
Maline Holmlund
Manilla Ernst
Manon Hedenborg White
Maral Jolstedt
Mareike Brockmann
Margareta Bohlin
Margareta Larsson
Margareta Lindholm
Margareta Melin
Margareta Tillberg
Margaretha Regnér
Margarita Diez
Mari Brännvall
Mari Malmer
Maria A Vogel
Maria Abrahamsson
Maria Andreasson
Maria Andrée
Maria Baltzer
Maria Beckman
Maria Berge
Maria Bexelius
Maria Björkevik
Maria Björkman
Maria Bladsjö
Maria Blomgren
Maria Bragesjö
Maria Brandén
Maria Bylin
Maria Carbin
Maria Cavallin-Aijmer
Maria Cheung
Maria Clara Medina
Maria Cosnier
Maria Deldén
Maria Edström
Maria Eidenskog
Maria Eklund
Maria Ekstrand Ragnar
Maria English
Maria Eriksson
Maria Forsberg
Maria Forslund
Maria Garke
Maria Granberg
Maria Göransdotter
Maria Hedlund
Maria Hejna
Maria Hellmér
Maria Hesselman
Maria Hjalmarsson
Maria Hoff Rudhult
Maria Ingemarson
Maria Jansdotter Samuelsson
Maria Jansson
Maria Jenmalm
Maria Johansen
Maria Johansson
Maria Johansson
Maria Jonson
Maria Josefsson
Maria Jällebo
Maria Karlsson
Maria Lim Falk
Maria Linderoth
Maria Löfdahl
Maria Lönn
Maria Margareta Österholm
Maria Melén Fäldt
Maria Moberg Stephenson
Maria Mostadius
Maria Mårtensson
Maria Norbäck
Maria Nordstedt
Maria Nyman
Maria Nyström
Maria Ohlsson
Maria Ojala
Maria Pemsel
Maria Pernemalm
Maria Ranner
Maria Reinius
Maria Rosén
Maria Sandgren
Maria Sandgren
Maria Scheffer Lindgren
Maria Sjölund
Maria Solevid
Maria Spante
Maria Sturesson
Maria Sundkvist
maria sveland
Maria Tengö
Maria Thorson
Maria Tillfors
Maria Tyrberg
Maria Warne
Maria Wendt
Maria Wester
Maria Westman
Maria Wiklander
Maria Wiktorsson
Maria Wisselgren
Maria Wisselgren
Maria Zackariasson
Maria Åkesson
Mariann Enö
Marianna Smaragdi
Marianne Bonnert
Marianne Ekdahl
Marie Aurell
Marie Bennedahl
Marie Cronqvist
Marie Elf
Marie Fahlen
Marie Falkcrona
Marie Flinkfeldt
Marie Gunnarsson
Marie Holmqvist
Marie Hållander
Marie Karlsson
Marie Källkvist
Marie Nilsson
Marie Sjöblom
Marie Steinrud
Marie Stenseke
Marie Svedin
Marie T Levander
Marie Tomicic
Marie Vackermo
Marie Wallin
Marie Wiktorsson
Marie Wiman
Mariette Manktelow
Marika Hämeenniemi
Marina Jogmark
Marion Kloep
Marion Leffler
Marit Carlsson
Marit Julien
Marit Stub Nybelius
Marit Widman
Marita Rhedin
Marja-Liisa Honkasalo
Marja-Liisa Keinänen
Marlene Johansson
Marlene Johansson Falck
Marlene Ågerstrand
Martina Enghardt
Martina Granholm
Martina Kadin
Martina Karlsson
Martina Lindberg
Martina Nordh
Martina Norling
Mascha Pauelsen
Matilda Amundsen Bergström
Matilda Arvidsson
Matilda Baraibar
Matilda Berg
Matilda Dahl
Matilda Hagman
Matilda Kilström
Matilda Kjellqvist Videla
Matilda Lindgren
Matilda Miljand
Matilda Palm
Matilda Rehn
Matilda Svensson Chowdhury
Matilda Valman
Matilda Wikström
Matilda Östergaard
Matilde Millares
Maud Eduards
Maud Göthe-Lundgren
Maud M.L. Eriksen
May-Britt Öhman
Mehek Muftee
Meighan Boyd
Mette Anthonsen
Mette Anthonsen
Mia Andersdo
Mia Ericsson
Mia Eriksson
Mia Krokstäde
Mia Larson
Mia Liinason
Mia Phillipson
Mia Sundfors
Mia Söderbärj
Michaela Castellanos
Michaela Châteaux
Michelle Bornestad
Michelle Ljungmark
Mikaela Eriksson
Mikaela Herbert
Mikela Lundahl
Milda Rönn
Mimika Kirgios
Mimmi Lundin
Mimmi Malmer
Mimmi Söderberg Kovacs
Mina Rydell
Minette Henriksson
Minna Lundgren
Mira Stolpe Törneman
Miriam Eliasson
Miriam Fumarola
Miriam Huitric
Miriam Johannesson
Miriam Richter
Miriam Thegel
Miriam von Schantz
Mirjam Hagström
Mirjam Haj Younes
Moa Bladini
Moa Bursell
Moa de Beau
Moa Ekbom
Moa Eriksson
Moa Holmlund
Moa Johansson
Moa Kindström Dahlin
Moa Petersén
Moa Torgén
Moa Tunström
Moa Wester
Mollie Holmström
Mona Blåsjö
Mona Claesson
Mona Holmqvist
Mona Lilja
Mona Sundh
Monica Burman
Monica Johansson
Monica Lassi
Monica Naeser
Monica Nordvik
Monica Skrinjar
Monica Svantesson
Monika Karlsson
My Delby
My Lilja
Märit Simonsson
Märta Folkeson
Nadja Drott
Nanna Gillberg
Natasha Webster
Nathalie Nikadon
Nea Mellberg
Nelli Kopola
Niada Bajraktari
Nicola Nymalm
Nicolina Eklund
Nike Lindhe
Nikita Tjernström
Nina Almgren
Nina Bauer
Nina Carlsson
Nina Funa
Nina Gren
Nina Gustafsson
Nina Jakku
Nina Lind
Nina Reistad
Nina Törnqvist
Nina Winter Österberg
Nina Åkestam
Ninna Mörner
Ninni Carlsson
Ninni Persson
Olga Bessidskaia Bylund
Olga Vinnere Pettersson
Olivia Ekman
Olivia Iso Helleberg
Ottilia Molin
Outi Tammisola
Pamela Schultz Nybacka
Paola Sartoretto
Patricia Lorenzoni
Paulina Nyman
Paulina Prieto de la Fuente
Paulina Rytkönen
Pernilla Kallberg
Pernilla Lagerlöf
Pernilla Marklund
Pernilla Rendahl
Pernilla Stridh
Pernilla Svefors
Pernilla Ågård
Pernille Bjärum
Pernille Gooch
Petra Aldén Rudd
Petra Andersson
Petra Bauer
Petra Edlund
Petra Fransson
Petra Hjortensjö
Petra Holmgren
Petra Jonvallen
Petra Käck
Petra Lundberg Bouquelon
Petra Norling
Petra Ornstein
Petra Rönnholm
Petra Svensson
Petra Svensson Källberg
Petronella Bjurling-Sjöberg
Petronella Zetterlund
Pia Johnsson
Pia Laskar
Pia Lundqvist
Pia Løtvedt
Pia Nykänen
Pia Petersson
Pia Pettersson Blank
Pia Svensson
Pia Svensson
Pia Thörngren
Pia Visén
Raili Uibo
Rakel Berman
Rakel Eklund
Rangnar Nilsson
Rebecca Andersson
Rebecca Grudin
Rebecca Jonsson
Rebecca Oksman Sword
Rebecca Röhlander
Rebecca Thorburn Stern
Rebecka Arman
Rebecka Cowen Forssell
Rebecka Fingalsson
Rebecka Janols
Rebecka Johansson
Rebecka Katz Thor
Rebecka Lettevall
Rebecka Malinga
Rebecka Persson
Rebecka Strandell
Rebecka Strömsten
Regina Ledung
Réka Andersson
Renée Andersson
Renee Sundbom
Renita Sörensdotter
Rigmor Argren
Rita Foss Lindblad
Ritva rissanen
Rosalind Göthberg
Rosaline Lönnroth
Rosemarie Fiebranz
Rosita Tengzelius
Rosmarie Friemann
Roza khoban
Saara Taalas
Sabina Gusic
Sabine Persson
Saga Niemi
Sahar Roshanbin
Sahar Valizadeh
Samantha Hyler
Sandra Blomqvist
Sandra Buratti
Sandra Cronhamn
Sandra Friberg
Sandra Grehn
Sandra Gustafsson
Sandra Hellstrand
Sandra Håkansson
Sandra Ingvarsdotter
Sandra Klinth
Sandra Lantz
Sandra Lindgren
Sandra Norström
Sandra Renberg Tamm
Sandra Samuelsson
Sanja Pucar
Sanna Nordström
Sanna Tielman
Sara Ahlgren
Sara Andersson
Sara Andersson
Sara Backman Prytz
Sara Baker
Sara Belfrage
Sara Bengtsson
Sara Berglund
Sara Bondesson
Sara Brorström
Sara Cavka
Sara Collmar
Sara Dalgren
Sara Duarte
Sara Eldén
Sara Ellis Nilsson
Sara Ellis Nilsson
Sara Eriksson
Sara Eriksson
Sara Eriksson
Sara Erlandsson
Sara Ferlander
Sara Fogelberg
Sara Fransson
Sara Fritzell
Sara Frygner
Sara Fälting
Sara Hellqvist
Sara Hägg
Sara Johansson
Sara Johansson
Sara Johansson de Silva
Sara Karlgren
Sara Karlsson
Sara Kjellsson
Sara Köhlmark
Sara Köhlmark
Sara Landström
Sara Lilliehorn
Sara Lindberg Bromley
Sara Lyttkens
Sara Mangsbo
Sara Moding
Sara Monaco
Sara Nilsson Lööv
Sara Packalén
Sara Persson
Sara Pärsson
Sara Riggare
Sara Stendahl
Sara Ström
Sara Svensson Akusjärvi
Sara Thorberg
Sara Uhnoo
Sara Westin
Sara Ödmark
Sara Öhlin
Sara Öhmam
Sarah Holst
Sarah Holst Kjær
Sarah Linden Pasay
Sarah Mccarrick
Sarah Philipson
Sarah Philipson
Sarah Schulman
Sarah Säll
Sarah Vinterlycka
Sarahi Garcia
Saskia Linton
Satu Heikkinen
Scarlett Szpryngiel
Seema Arora-Jonsson
Selcan Mutgan
Selma Gusic
Selma Salihovic
Seméli Papadogiannakis
Sevtap Gurdal
Shade Amao
Sheila Ghose
Shilan Caman
Shirin Ahlbäck Öberg
Shumin Pan
Signe Borch
Signe Bremer
Signe Tonér
Sigrid Engström
Sigrid Kamp
Sigrid Salomonsson
Silja Marit Zetterqvist
Silje Gustafsson
Silje Lundgren
Sinikka Neuhaus
Sissela Nutley
Siv Johansson
Siv-Britt Björktomta
Sofi Fröberg
Sofi Nyman
Sofi Ohlsson Wijk
Sofi Qvarnström
Sofia Axelsson
Sofia Bryntse
Sofia Carlshamre
Sofia Cedervall
Sofia Cele
Sofia Enell
Sofia Gruvberger Saal
Sofia Gräsberg
Sofia Hernnäs
Sofia Holmgren
Sofia Hort
Sofia Iaffa
Sofia Jeppsson
Sofia Jonsson
Sofia Kanders
Sofia Koernig
Sofia Kuldius
Sofia Lundmark
Sofia Lundqvist
Sofia Malmrud
Sofia Martinsen
Sofia Målbarg
Sofia Mårtensson
Sofia Nilsson
Sofia Prata
Sofia Pulls
Sofia Warkander
Sofia Westerlund
Sofia Wikman
Sofia Wikman
Sofia Wikström
Sofia Zand
Sofie Blombäck
Sofie Englund
Sofie Hellberg
Sofie Jansson
Sofie Johansson
Sofie Linder
Sofie Possmark
Solveig Jülich
Solveig Sotevik
Soma Berzenci
Sonja Bjelobaba
Sonja Wernmarker
Sophie Bergerbrant
Sophie Engström
Sophie Nyman
Sophie Österberg
Steffi Siegert
Stella Macheridis
Stina Andersson
Stina Backman
Stina Bengtsson
Stina Birgegård
Stina Bodén
Stina Bäckström
Stina Fagerlund
Stina Fernqvist
Stina Gerdes Barriere
Stina Hagelqvist
Stina Isaksson
Stina Jansson
Stina Jeffner
Stina Karlgren
Stina Koskijev
Stina Malmén
Stina Melander
Stina Odlingson
Stina Powell
Stina Ringdahl
Stina Söderqvist
Stina Wikberg
Susan Lindholm
Susana Sjödon
Susann Ullberg
Susanna Areschoug
Susanna Brauner
Susanna Erlandsson
Susanna Hedenborg
Susanna Heldt Cassel
Susanna Karlsson
Susanna Lundberg
Susanna Radovic
Susanna Salmijärvi
Susanna Vestberg
Susanna Wolfmaier
Susanne Alm
Susanne Baden
Susanne Eriksson
Susanne Haugen
Susanne Kreitz-Sandberg
Susanne Olsson
Susanne Rosén
Susanne Sahlin
Susanne Skyllerstedt
Susanne Szydlowski
Susanne Vejdemo
Susanne Wigorts Yngvesson
Susanne Yttergren
Suvi Karjalainen
Suzanne Iverson
Suzanne Kriström Alonzo
Sven-Axel Månsson
Synne Myrebøe
Taline Jadaan
Tanja Joelsson
Terese Anving
Terese Thoni
Therése Fridström Montoya
Therese Granwald
Therese Granwald
Therese Hellman
Therese Johansson
Therese Karlsson
Therese Kärrman
Therese Lindahl
Therese Lindgren
Therese Reitan
Therese Rydberg
Therese Sehlstedt
Therese Svensson
Thérèse Toudert
Therese Woodhill
Therese Östberg
Tina Carlsson
Tina D’Hertefeldt
Tina Elfwing
Tina Glenvik
Tina Glenvik
Tina Hansson
Tina Karrbom Gustsvsson
Tina Vilhelmsson
TK Petersson
Tora Holmberg
Tora Wall
Torill Kornfeldt
Tova Bennet
Tove Fall
Tove Gerholm
Tove Larsson
Tove Leire
Tove Mattsson
Tove Pettersson
Tove Sandberg Liljendahl
Tove Sohlberg
Trifa Abdulla
Tuulia Parviala
Tuva Haglund
Tuva Richert
Ulla Eriksson-Zetterquist
Ulla Manns
Ulla Manns
Ulrika Andersson
Ulrika Axelsson
Ulrika Bengtsson
Ulrika Dahl
Ulrika Danielsson
Ulrika H. Westergren
Ulrika Haake
Ulrika Hedlund
Ulrika Hedman
Ulrika Hellden
Ulrika Holgersson
Ulrika Jepson Wigg
Ulrika Kumlien
Ulrika Lagerlöf Nilsson
Ulrika Levander
Ulrika Nilsson
Ulrika Olsson
Ulrika Sandén
Ulrika Schmauch
Ulrika Sparre
Ulrika Sundin
Ulrika Vikman
Ulrika Wallenquist
Ulrika Wernesjö
Ulrika Widding
Ulrike Schnaas
Una Tellhed
Valentina
Vanja Alling
Vanja Carlsson
Vendela Engblom
Vendela Grundell
Vendela Roos
Vera da Silva Sinha
Vera Olsson
Vera Wilhelmsen
Verena Puth
Veronica Flodin
Veronica Forsblom Ljungdahl
Veronica Johansson
Veronica Svärd
Veronica Sällemark
Veronika Areskoug
Veronika Fridlund
Veronika Niemi Lodwika
Vibeke Sparring
Victoria Catalán
Victoria Rolandsson
Victoria Rosander
Victoria Rotter Sopasakis
Viktoria Asp
Viktoria Börjesson
Viktoria Hallmans
Viktoria Kolmodin
Viktorija Kalonaityte
Viola Sten
Virpi Ala-Poikela
Viveka Enander
Viveka Nordberg
Wanna Svedberg
Yasmina Molero
Ylva Almquist
Ylva Bellander
Ylva Bjereld
Ylva Borgegård
Ylva Dahlman
Ylva Ekström
Ylva Gruvstedt
Ylva Gustafsson
Ylva Lindqvist
Ylva Lorentzon
Ylva Moberg
Ylva Norén Bretzer
Ylva Sjunnesson
Ylva Wallinder
Yvonne Adesam
Yvonne Andersson-Sköld
Yvonne B Axensköld
Yvonne Bång Wahlbäck
Yvonne Ceder
Yvonne Cederholm
Yvonne Karlsson
Yvonne Wettergren
Zenia Hellgren
Zina Shareef
Zuzan Bengtsson
Åsa af Geijerstam
Åsa Andersson
Åsa Arping
Åsa Arrhenius
Åsa Audulv
Åsa Berggren
Åsa Bini
Åsa Bäckström
Åsa Callmer
Åsa Eldén
Åsa Eriksson
Åsa Flood
Åsa Forsberg
Åsa Johansson
Åsa Kettis
Åsa Lang
Åsa Lindgren
Åsa Melin
Åsa Persson
Åsa Sjöling
Åsa Strand
Åsa Ståhl
Åsa Sundelin
Åsa Svenfelt
Åsa Tjulin
Åsa Trulsson
Åsa von Schoultz
Åsa Winther
Åsa-Karin Engstrand
Åse Eliason Bjurström
Åse Hedemark
Åse Innes-Ker

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s