Debatt i Lund 24 april

Den 24 april åker jag ner till Lund för att delta i Debatt i Lund, en satsning som går ut på att ”dra in fler forskare i samtidsdebatten, i möten med studenter och engagerad allmänhet, och samtidigt göra universitetet lite angelägnare, vassare, varmare och roligare”. Precis min grej med andra ord. Den här gången handlar debatten, eller samtalet snarare, om

Snärjd av nätet? Eller rustad för revolution? Internet är fritt men domineras av jättar som Google och Facebook. Vem garanterar individens integritet, vem slår vakt om demokratin? Gör de sociala medierna oss friare eller blir vi mer kontrollerade, fångade i nya normer och sociala roller?

Deltagarna är Marcin de Kaminski, Thore Husfeldt och Hanne Petersen. Debatten sänds direkt och finns kvar efteråt för den som inte kan vara på plats. Det verkar dock vara trevligt att sitta i publiken också, om jag förstår det. Samtalet förs på engelska och moderator är Andreas Ekström från Sydsvenskan som är aktuell med boken om Carola.

Plats: Café Athén, AF-borgen, Lundagård
Tid: 24 april kl 20.00
Baren öppnar kl 19.30

1 tanke på “Debatt i Lund 24 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s