GPS-barn

Blev intervjuad om övervakningssystem i en ny tidning, Magasinet Kvarter. Läs artikeln GPS-barn här. Sen såg jag att Nyhetsmorgon diskuterade samma ämne med en pappa och en dotter som använder systemet (och som nämnde tjänstens namn i tv…), en allmän barndebattör utan egentlig kunskap om ämnet och en barnpsykolog. Det var rätt skönt att höra psykologen diagnosticera de stackars vuxna vid bordet; kontrollbehov, obefogad oro… Och dessutom antyda att de borde söka hjälp istället för att skaffa tekniska prylar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s