Invisible Girl snart synlig!

Nu är det bara en fråga om dagar innan vi kan visa upp vårt hjärtebarn Invisible Girl. Den 7 juni släpper vi vår bok Invisible Girl, en antologi där forskare och konstnärer från hela världen lägger pusselbitar för att få den osynliga flickan att framträda. Själva boken är en elektronisk publikation, utgiven av Umeå universitet. Just nu arbetar tryckeriet för fullt för att den ska hinna korrekturläsas och vara klar till den 7 juni.

Någonstans mitt i redaktionsprocessen började vi inse att det är ett unikt material vi fått att förvalta och det kändes fel att bara släppa boken och sen hoppas att folk skulle läsa den. Vi ville göra något mer och en avslutande konferens började ta form i våra huvuden. Så nu har 15 av författarna och konstnärerna bokat biljetter och hotellrum och kommer att vara i Umeå den 7 juni för att berätta om sitt kapitel och träffas och förhoppningsvis smida planer för en fortsättning.

Konferensen är öppen för allmänheten och går av stapeln på Bildmuseet, som ligger naturskönt vid Umeälven. Vi kommer att presentera framför en jätteskärm med älven som fond. På kvällen bjuder Umeå universitet på mingelfest med musik och mat. Läs mer om konferensen här. Har du chansen att vara med bör du utan tvekan ta den. Det är fantastiska projekt som presenteras, och då är ju inte ens alla författare och konstnärer på plats. Inte minst är jag stolt över mitt eget bidrag som jag skrivit tillsammans med min dotter Maya Dunkels – Wayne 4 Ever – I Tramp-Stamp Myself before Someone Else does.

Jag återkommer naturligtvis med information om hur man får tag i boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s