Vårens turnéplan

Just idag när snön åter har lagt sig över Umeå, i ett tre decimeter tjockt lager, har jag en lugn dag då jag bara ska uppdatera bloggar, sortera grejer, luncha med ungdomar, skjuta upp att skaffa nytt körkort ännu en gång. Ni vet, en sån där dag. Och snön gör att det är ännu roligare att planera vårturnén. De går nämligen alltid söderut. I höstas fick jag två rejäla omgånga forskningsmedel vilket gör att jag inte reser lika mycket längre. April och maj är dock undantag. Jag har så många resor att forskningen nästan helt får vänta till i höst. Förutom Invisible Girl som just nu är i slutspurten.

Det mesta är riktat till en speciell målgrupp men vi kanske ses nånstans på vägen?

19 april Varberg. Halvdagsutbildning för pedagoger i Varbergs kommun. På kvällen hoppas jag hinna in till Göteborg för att gå på releaseparty för Christina Löfvings bok om IT och lärande.

20 april Göteborg. Möte med nationella nätverket för nätmobbningsforskare. Ska presentera min rapport till Skolverket, lite inofficiellt.

24 april Lund. Debatt i Lund, detaljerad info kommer strax. Alla är välkomna.

9 maj Stockholm. Ungsomsstyrelsens kurs Ung, sex och internet drar igång med första träffen i Stockholm. Jag pratar om min bok och om kursen i allmänhet.

16 maj Göteborg. Ung, sex och internet, som ovan.

23-24 maj Berlin. Konferens: Risk-taking Online Behaviour – Young people, harm and resilience. Jag pratar om A Critical Perspective on Online Safety.

30 maj Västerås. Ung, sex och internet, som ovan.

7 juni Umeå. Avslutningskonferens för Invisible Girl. Publiceringsdag för boken som kommer att finnas fritt tillgänglig på nätet. Mer info kommer naturligtvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s