Socialtjänsten ska möta unga online

Ska du till Almedalen i år? Då tycker jag att du ska kliva upp tidigt på tisdagen och diskutera sociala medier och socialtjänsten med Surfa Lugnt och Fryshuset. 8-9 är det paneldebatt på Högskolan: Socialtjänsten ska möta unga online – men är sociala medier rätt forum?

Medverkande är Elza Dunkels, forskare kring unga och internet, Umeå Universitet. Helena Meyer, Nätvandrarsamordnare, Fryshuset. Pia Widegren, lärare/nätvandrare, Motala kommun. Karolina Markström, fältsekreterare/nätvandrare, Motala kommun. Marko Määttä moderator, Surfa Lugnt.

Blir kul, kom dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s