Killing Tony

Det här är en 6 år gammal video med fyra unga Industri Royal, ett av mina favoritband genom tiderna. Inte bara för att två av mina barn spelade i bandet utan för att det är precis min typ av musik. Snabb, punkig och melodiös pop med hjärna. Som t ex Killing Tony som handlar om partnermisshandel ur kvinnans synvinkel.

Jag är väldigt svag för den här typen av kultur, som man kan se från olika perspektiv med behållning. Du kan stå längst framme vid scenen och dansa och sjunga med i en catchy tune, du kan ösa till bra tryck, du kan gråta inombords av den hemska historien bakom texten och du kan ta med dig styrkan i textraden

You broke my nose but I broke your heart.

Och så kan man ju älska unga män som skriver om misshandlade kvinnor på detta sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s