Mötesplats Sociala Medier 2013

I Borås har man nyligen instiftat ett sociala-medierpris som ska delas ut i samband med konferensen Mötesplats Sociala Medier. Första pristagare är Joakim Jardenberg. Det var ett bra val av juryn, tycker jag. Eftersom det är första gången priset ska delas ut är det en bra idé att välja en pionjär, för att markera att det här inte är något nytt fenomen och ge lite tyngd åt företeelsen sociala medier. Att välja någon som enbart är högaktuell och lite på gång så där, skickar fel signaler. Och då är det ju lysande att istället hitta en som både är pionjär och högaktuell. Also known as  Joakim Jardenberg! Så här skriver man:

Den allra första mottagaren av Sparbanksstiftelsen Sjuhärads sociala medier-pris är Joakim Jardenberg, en digital profil som bland annat jobbar som rådgivare i internetfrågor åt flera stora företag.

Sociala medier-priset är ett nyinstiftat stipendium på 100 000 kronor som finansieras av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad, och delas ut i samarbete med Högskolan i Borås och Borås Stad.

Priset delas ut på konferensen där Joakim Jardenberg kommer att vara en av huvudtalarna.  

Hela programmet hittar du här. Ett ohyggligt intressant program, för övrigt också. Jag hade verkligen velat höra exakt varje talare. Inte ofta jag ser en så pass rakt igenom intressant talarlista. Kul dag för alla som är i Borås den 14 maj!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s