SETT 2013

Nu börjar det närma sig. Om 14 dagar drar SETT 2013 igång. Settdagarna är Sveriges stora IT- och lärandemässa, motsvarigheten till brittiska BETT dit väldigt många svenskar ändå åker. Det är fantastiskt kul att vi har fått en egen sådan mässa eftersom vi dels har en massa duktigt folk här, dels har egna frågor att diskutera. Allt arbete kan inte skötas internationellt eftersom förutsättningarna är så olika.

Och det är naturligtvis fantastiskt kul att SETT ringer mig, eller facebookar om man ska vara ärlig, och frågar om jag vill prata. Om jag vill! Jag vill det så gärna så jag tackade ja till att prata båda dagarna, för att nå ut till så många som möjligt. Det ska bli så kul!

Det är tydligen för sent att köpa biljetter till föreläsningar och seminarier men man kan besöka själva mässan. Hoppas du har en biljett och att vi ses där! Kom gärna fram och prata om du ser mig, för jag kanske inte känner igen er alla när jag ser er.

1 tanke på “SETT 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s