SETT-dagarna

sett

SETT, Sveriges motsvarighet till brittiska BETT gick av stapeln förra veckan och jag föreläste för fulla hus båda dagarna. Det var helt otroligt roligt. Dels är det alltid kul att ha en publik som redan är med på noterna, man kan ta resonemangen så mycket längre. Dels är det alltid kul att få så mycket positiv respons på en och samma gång. Det tog mig 30 minuter att gå igenom tweets från föreläsningen! Underbart! Och jag fick se många av mina kontakter på Twitter och Facebook i köttet för första gången. Suveräna dagar!

Jag pratade och digital kompetens och bloggade samtidigt om det: Digital kompetens, Trollkompetens och Kritisk hållning. Jag har tidigare skrivit om ämnet under rubriken Källa på det, någon?

Jag passade också på att tjata lite på folk om min idé med en internetombudsman på varje skola. Hoppas att någon nappar och att de isåfall hör av sig så vi får veta hur det går.

Föreläsningen filmades men jag lyckas inte få något ljud. Hör gärna av dig om du hör något för då är det mina inställningar det är fel på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s