Workshop om Bamse

Jag tror inte[1]

Nu har jag fått ett sånt där roligt uppdrag igen! Jag ska få vara med och tänka kring en serie om källkritik, som sen ska användas i undervisningen. Det är under Read Me! som några av oss ska avvika en stund för att workshoppa fram ett temanummer av Bamse som ska användas i undervisningen. Det här är så stort för mig! Jag är stort seriefan och vi har garderobsvis och kartongvis med serier hemma, både tidningar och böcker. Alla mina barn och, verkar det som, barnbarn är lika intresserade. Och Bamse har ju en särskild plats i mitt hjärta. Så ni förstår att jag är peppad!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s