SETT 2016

axiell

Jag fick kaffe, kaka och godis i Axiells monter. Och så tog vi selfies och jag tränade på att äta kaka och le vänligt på samma gång.

Nu är jag på plats på SETT, Sveriges största konferens för IT och lärande. Det är lite av min hemmaplan. Ifall detta hade vart en idrottsgren. Här träffar jag folk jag känner och folk som känner mig utan att jag nånsin har träffat dem.  Här får jag ta selfies med folk (på bilden ovan försökte jag snabbt äta upp kakan de just bjudit på). Och, framförallt, här kan jag börja samtalet på en lite högre nivå och behöver inte ta allt från början hela tiden.

Idag har jag bara lyssnat till andra och försökt orientera mig inför morgondagen så jag ska prata om min nya bok 12.30 i M3. Sen hoppas jag få folk att komma till Gothia Fortbildnings monter A:54 efteråt för att köpa boken. Och som vanligt gäller att om du är här: kom fram och säg hej!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s