Mina kommentarer till de 10 forskarna

10 välrenommerade forskare skrev i DN att yngre barn inte ska ”sättas framför skärmar”. Det är en text som prickar av många av de felslut och fula retoriska knep som jag skriver om i Skärmstark. Jag tyckte mig dock inte tid att skriva om allt, så jag fokuserade på tre punkter. Senare idag kommer texten ut här men den finns redan nu att läsa för den som är eller blir min patron.

Tycker du att det är viktigt att jag säger ifrån när den här typen av debatter drar igång? Då får du gärna stötta mig ekonomiskt. Det gör att jag kan ta det lite lugnt och inte måste springa på varje boll. Det gör också att jag kan ta en vecka då och då och läsa ny forskning och skriva mer. Det finns många sätt att bidra, även sådana som inte kostar pengar: läs om de olika sätten här.