Höstens aktiviteter

Under våren och sommaren har jag arbetat med den nya upplagan av Vad gör unga på nätet? och jag kommer att göra den sista korrekturläsningen idag och imorgon. Boken kommer med andra ord snart – ny och förbättrad men i västentligt samma bok förstås. Facebookgruppen för den som är intresserad av boken finns här.

Idag åker jag ner till Göteborg för att imorgon ta mig till Partille för att prata på LärorIKT – en utbildningsdag med massor av intressanta föreläsare. Dagen efter, den 16/8, blir det inspirationsdag för gymnasiepedagoger i Botkyrka. Resten av höstens program får jag presentera någon annan dag. Nu måste jag läsa korrektur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s