Lite media om näthat

Jag var på resande fot båda de dagar som näthat och nätkärlek tog över livet. De stunder jag inte var i möten eller uppe i luften satt jag i telefonintervjuer känns det som. För min del började allt med ett inlägg av Unni Drougge på twitter. Sen var min fantasi igång och jag skrev ett blogginlägg.

bild

Här kommer de senaste dagarnas klipp. Först ut var Expressen med Forskaren: Därför sprids hat på nätet. Jag satt i soffan hos min kusin i Norrköping när denna intervju gjordes. Sen blev det en kort intervju med Computer Sweden som hann med att byta rubrik på artikeln. Jag har inget att säga om rubriker eller texterna heller för den delen. Det blir verkligen aldrig som jag har sagt och jag har slutat bry mig. Det blir tillräckligt bra tillräckligt ofta. Nu heter deras artikel Forskare: Näthatet finns i ”köttrymden” också. Denna intervju genomfördes medan jag virrade omkring på Campus Norrköping och försökte hitta lokalen jag skulle till. Nästa kontakt skickades vidare från Marcin från artikeln ovan. Han hade inte tid så jag fick prata med Robert Aschberg i Radio1. Det var lite kul eftersom jag satt i SJ-loungen och väntade på ett tåg. För att det skulle bli tyst runtomkring gick jag in i ett bagagerum när de ringde. Man hittar inslaget ca 30 minuter in i programmet. Och så fick jag telefon från P3 Nyheter som intervjuade mig när jag väntade på ett tåg. Sen ville Umeå universitet lägga ut mitt blogginlägg på lite mer officiell plats och jag är inte den som säger nej till att bli profet i min hemstad. Faktum är att jag gärna blir profet i vilken stad som helst. Jag är lättköpt. Och sist ringde Västerbottenskuriren när jag satt på tåget till Stockholm (apropå att man inte kan bry sig om vad tidningarna skriver efter en intervju).

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s