Lomma och Göteborg

Idag gick jag upp 05.30. Det är inte ens morgon då ju! Anledningen är att jag åker ner till Skåne för att prata för pedagoger i Lomma på eftermiddagen. Förmiddagen reserveras åt hemliga planer tillsammans med smart kollega och vän i Skåne. När vi väl är klara lär ni få höra vad vi planerar.

På kvällen åker jag vidare till Göteborg och ett väldigt trevligt arrangemang, som jag tipsat om tidigare. Det är inte för sent att anmäla sig än. Anmälan är mest för att arrangören ska kunna beställa fika till alla. Så om du inte hinner anmäla dig tycker jag att du ska komma ändå. Fikat är kanske inte det viktigaste.

Internetsäkerhet – hur mår unga kvinnor på nätet? heter seminariet. Jag kommer att föreläsa en timme och sen är det tid för samtal kring frågor om unga och nätet och framförallt unga kvinnors välbefinnande. Kom förbi om du är i Göteborg! Hoppas vi ses nånstans på min resa, säg till ifall jag inte känner igen dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s