Reser bort en vecka

När det här publiceras befinner jag mig i värmen en vecka. Det har varit intensivt i flera veckor nu. Idag pratade jag med media fyra gånger, t ex. Vilket ju är ett lyxproblem; jag vill ju nå ut med min forskning. Vår satsning på Fråga forskarna; Unga online har fått enormt mycket uppmärksamhet och min öppna föreläsning Ungas säkerhet på nätet likaså. Se här vad Stefan Pålsson skriver i Ungas digitala delaktighet och säkerhet.

Och då känns det bra att jag och stora delar av min stora familj hade en resa inbokad. Så om ni behöver få tag i mig kan det ta tid innan jag svarar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s