Hard Candy

Idag blir det ett filmtips. Om du är intresserad av de frågor jag skriver om är den här filmen nästan ett måste. Extremt otippad. Den handlar om en flicka och en pedofil, men inte på det sätt publiken förväntar sig. Ett tips: du behöver inte poppa popcorn för du kan ändå inte äta dem när du ser den här filmen.

hard_candy

Rent filmiskt är filmen ett litet mästerverk. Det tekniska, hur man har utnyttjat skådespelarna, hur publiken blir lurad. Jag kan inte avslöja för mycket men när du har sett den måste du nästan se om den för att bara förstå hur den är gjord rent berättartekniskt.

Hard Candy på IMDB.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s